Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

1 augusti 2023 | 08:45

"Euphoria"-stjärnan Angus Cloud död - blev 25 år

Skådespelaren blev känd för sin gripande roll som Fezco “Fez” O’Neill i de två första säsongerna av den populära tv-serien "Euphoria".
Variety har bekräftat att den populära "Euphoria"-skådespelaren Angus Cloud har dött. Brandkåren ska ha larmats under dagen igår, men skådespelaren ska ha varit död redan innan någon ur räddningstjänsten hann komma fram. Orsaken bakom dödsfallet är än så länge okänt och utreds fortfarande.
 
- Det är med det tyngsta hjärtat som vi var tvungna att säga adjö till en otrolig människa idag. Som artist, vän, bror och son var Angus speciell för oss alla på så många sätt. Förra veckan begravde han sin far och kämpade intensivt med denna förlust. Den enda tröst vi har är att veta att Angus nu är återförenad med sin pappa, som var hans bästa vän. Angus var öppen om sin kamp mot mental hälsa och vi hoppas att hans bortgång kan vara en påminnelse till andra om att de inte är ensamma och inte borde kämpa mot detta på egen hand i tysthet, säger Clouds familj i ett uttalande.
 
Angus gick faktiskt i samma klass som Zendaya (som spelar huvudrollen i "Euphoria") i skolan på riktigt, men hittades av "Euphoria"-rollsättaren Jennifer Venditti medan han gick nedför en gata på Manhattan. Han trodde att hon försökte lura honom på pengar men gick tillslut med på att komma och provspela för rollen som blev hans första i karriären. Han har även dykt upp i filmerna "North Hollywood" (2021), "The Line" (2022) och har redan spelat in de kommande långfilmerna "Your Lucky Day" och "Freaky Tales". 
 
- Vi är otroligt ledsna över att höra om Angus Clouds bortgång. Han var oerhört begåvad och en älskad del av HBO- och "Euphoria"-familjen. Vi uttrycker våra djupaste kondoleanser till hans vänner och familj under denna svåra tid, har HBO sagt i ett uttalande.
 
Vad tyckte du om Angus skådespel i "Euphoria"? Kommentera gärna nedan!
| 1 augusti 2023 08:45 |