Serie

Skribent

MovieZine

4 december 2020 | 09:30

Streamingtips: "Euphoria" är tillbaka med två specialavsnitt

Det första avsnittet har smygpremiär redan idag på HBO Nordic.
Artikeln publicerades först 4 november men har uppdaterats.
 
HBO:s hyllade dramaserie "Euphoria" är tillbaka med två nya avsnitt i vinter. Avsnitten fungerar som en bro mellan den första och andra säsongen.
 
Det första specialavsnittet, med titeln "Trouble Don’t Last Always", tar vid strax efter att Rue (Zendaya) lämnades av Jules (Hunter Schafer) vid tågstationen. Vi följer en deprimerad Rue som försöker fira jul ovanpå alla de traumatiska upplevelserna som vi fick se i den första säsongen. Avsnittet skulle ha släppts den 7 december, men redan idag smyger HBO Nordic ut den på sin streamingtjänst. Det tackar vi för!
 

Andra specialavsnittet släpps 25 januari

 
Det andra specialavsnittet, med titeln "F*ck Anyone Who's Not A Sea Blob", släpps 25 januari. Avsnittet följer Jules (Hunter Schafer) på juldagen när hon ser tillbaka på året som gått.

Schafer har själv varit med och skrivit manus till avsnittet tillsammans med seriens skapare Sam Levinson och hon är också exekutiv producent. Levinson har regisserat båda specialavsnitten.
 
Vid Emmygalan tidigare i år vann Zendaya priset för bästa kvinnliga huvudroll i en dramaserie och "Euphoria" vann också pris för bästa makeup och originalmusik.
| 4 december 2020 09:30 |