Spel

Skribent

Lina Svensson

15 mars 2019 | 15:00

Ett första intryck: "The Division 2"

Idag släpps den efterlängade uppföljaren till svenska Massive Entertainments spel "The Division". Våra spelskribenter har tagit tempen på denna nykomling, och spenderat några timmar  i ett postapokalyptiskt Washington D.C.
Idag är det premiär för det efterlängtade spelet "The Division 2". Vi har lämnat ett kyligt New York för att istället bege oss till ett grönskande Washington D.C. Men förutom ett rejält miljöombyte, är det mycket som är sig likt i uppföljaren. Men det gör inte spelet mindre roande för det. Spelet är proppfyllt med spännande uppdrag och griniga "gängmedlemmar" som behöver läxas upp. 
 
Precis som i föregångaren går det endast att spela " The Division 2" online. Gärna med ett gäng goda vänner som du kan utföra alla farofyllda uppdrag tillsammans med. Men, det är också möjligt att roa sig i ett postapokalyptiskt Washington D.C på egen hand, om man skulle föredra det. Spelet finns tillgängligt till Playstation 4, Xbox One och PC.
 
Än så länge har vi mycket kvar att utforska i Washington, innan vi kan återkomma med en fullständig recension av spelet. Den kommer att dyka upp i slutet av nästa vecka.
 
Har du hunnit spela "The Division 2" ännu? Vad tycker du?
| 15 mars 2019 15:00 |