Film

Skribent

Thomas Linnaeus

6 september 2023 | 15:01

Ethan Hawke är helt lugn med att regissera dotterns sexscener

Skådisen/regissören och hans dotter Maya Hawke var hur bekväma som helst under inspelningen av “Wildcat”.
För skådespelaren Ethan Hawke, var det inte ett dugg jobbigt att regissera dottern Maya Hawkes (“Stranger Things”) sexscener i biopicen “Wildcat”, avslöjar duon i en intervju med Variety.
 
Istället var det jobbigt för medskådespelarna Rafael Casal och Cooper Hoffman, som pappa och dotter Hawke spelade in scenerna tillsammans med.
 
- Vi behövde ta hand om Rafael och Cooper. Jag tror att det var konstigt för dem. Men vi var så bekväma med det. Jag kunde inte bry mig mindre, berättar Ethan Hawke
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
Maya Hawke tillsammans med Joe Keery i "Stranger Things".
 
Likt många Hollywood-produktioner, var experter på plats som såg till att sköttes på ett professionellt sätt. Ethan Hawke ville inte att killarna skulle känna sig iakttagna av en “obehaglig pappa”.
 
- Vi såg till att ha en intimitetskoordinator under inspelningen. Så att de kände sig trygga och bekväma och inte som att de blev spionerade på, fortsätter Maya Hawke.
 
“Wildcat” är filmen om författaren Flannery O'Connor och hennes utmaningar att få sin första bok publicerad. Premiär för dramat var den 1 september på Telluride Film Festival. När “Wildcat” kommer till Sverige är i dagsläget okänt.
| 6 september 2023 15:01 |