Film

Skribent

Veronica Wiklöf

5 juni 2021 | 12:00

En tredje "A Quiet Place" är planerad till 2023

"A Quiet Place" blev en succé och den andra delen i franchisen är hittills minst lika populär. Nu är det klart att en spinoff-film släpps 2023.
Den tredje delen av "A Quiet Place" beräknas komma ut till 2023. Den första och andra delen har hittills gjort succé, skriver Variety. John Krasinski, som spelade pappa Lee Abbott, har nyligen berättat för Rotten Tomatoes att den kommande tredje delen snarare är en spinoff än en "Part III".
 
Regissören Jeff Nichols som bland annat regisserat "Mud" med Matthew McConaughey i huvudrollen, tar över efter Krasinski som regissör. Konceptet för den tredje delen är baserad på en idé som Krasinski utvecklat, men handlingen är ännu inte känd.
 
I den andra delen av skräckfilmen återvänder vi till familjen Abbott med mamma Evelyn (Emily Blunt), Marcus (Noah Jupe) och Regan (Millicent Simmonds) som terroriserades i sitt hem av de extremt ljudkänsliga monstren som tagit över världen. De beger sig ut till den post-apokalyptiska världen och upptäcker till sin förskräckelse att det inte bara är monstren som är ett hot.
 
 
"A Quiet Place 2" har redan dragit in över 90 miljoner dollar på bio världen över. Den svenska biopremiären är på fredag, 11 juni.
| 5 juni 2021 12:00 |