Spel

Skribent

Carlos De La Vega

6 juni 2023 | 10:00

En spelare har redan nått maxnivån 100 i "Diablo IV"

Souaib "cArn_" Hanaf sätter rekordet: Första spelaren att nå maxnivå 100 i Diablo 4:s hardcore-läge.
Diablo 4:s hardcore-läge är en utmaning utan dess like, med krav på nästintill felfritt spelande, en grundläggande förståelse för sin karaktärs styrkor och svagheter samt permanent död.
 
Men den före detta Starcraft 2-proffset Souaib "cArn_" Hanaf har som först i världen lyckats nå dit, skriver IGN. Det är en imponerande bedrift som krävde 70 timmars konstant spelande med knivskarp fokus, kontinuerligt korrekta beslut, tre likasinnade medspelare och en vilja av stål.
 
Förutom att bli evigt beundrad av spelgemenskapen har Blizzard även utlovat att de första 1000 spelarna som når maxlevel i hardcore-läget kommer att få sina namn ingraverade i "The Statue of Lilith".
 
Samtidigt som Souaib "cArn_" Hanaf hyllas världen över, riktas också mycket kritik mot Blizzard av spelare som har rapporterat om många buggar och krascher. Blizzard arbetar dock febrilt för att åtgärda dessa problem så snabbt som möjligt.
 
Har ni gett er i kast med Diablo 4:s hardcore-läge ännu? Det kräver mod, tålamod och en stark spelarsjäl för att klara av utmaningarna som väntar.
| 6 juni 2023 10:00 |