Film

Skribent

Viktor Eriksson

9 februari 2024 | 21:30

“En runda till”-regissören: Om Chris Rocks remake är skit får han en ny örfil

Det är fortfarande oklart vem som kommer att spela huvudrollen istället för Mads Mikkelsen.
Regissören Thomas Vinterberg har nu berättat vad han tycker om att Chris Rock ska göra en remake av hans film “En runda till”.
 
– Valet av Chris Rock är spännande. Det blir spännande att se vad han kommer göra. Jag är full av förväntningar, säger Thomas Vinterberg till Ekstra Bladet.
 
Thomas Vinterberg säger att han själv än så länge inte är involverad i den amerikanska remaken men att han likväl har en uppmaning till Chris Rock.
 
– Om den blir skit får han en örfil till, säger Thomas Vinterberg i referens till att Chris Rock blev örfilad av Will Smith under Oscarsgalan 2022.
 
“En runda till” med Mads Mikkelsen i huvudrollen hade premiär 2020 och vann bland annat pris för bästa utländska film under Oscarsgalan 2021. Samma år såldes filmens rättigheter till Leonardo DiCaprios produktionsbolag Appian Way.
 
Det är just nu oklart vem som kommer spela huvudrollen i den amerikanska remaken av filmen. Chris Rock har sedan tidigare regisserat tre långfilmer: “Head of State”, “I Think I Love My Wife” och “Top Five”.
 
 
| 9 februari 2024 21:30 |