RYKTE

Skribent

MovieZine

2 november 2021 | 07:30

En hemlig skurk i "Doctor Strange 2" kan ha avslöjats

Leksakstillverkare bryr sig visst inte om spoilers...
Än så länge vet vi rätt lite om "Doctor Strange"-uppföljaren, trots att den kommer på bio om bara ett halvår. Men nya hintar om en hemlig skurk börjar dyka upp - allt på grund av en pusselbox med en spoiler av monster-proportioner.

Enligt bilden på ett officiellt pussel kopplat till den kommande Marvelfilmen kommer Dr. Stephen Strange (Benedict Cumberbatch) att få fajtas med en enögd bläckfisk. IGN berättar att karaktären är Shuma-Gorath, en urgammal kaiju-varelse som varit en av Stranges stora ärkefiender genom serietidningarna. Detta blir isåfall första gången som Shuma-Gorath tar steget över till bioduken - men han syntes nyligen i ett avsnitt av animerade serien "What If...?" på Disney+.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
Det vore ju inte första gången som en leksakstillverkare råkar läcka spoilers och detaljer om nya Marvelfilmer. Men ingenting är bekräftat från Marvels sida, och vi vet inte heller om Shuma-Gorath är filmens stora skurk eller bara dyker upp i en mindre actionscen innan han blir sushi. En annan skurk som det har ryktats om är demoniske Nightmare.

Vad vi vet däremot är att Wanda Maximoff aka Scarlet With (aka Elizabeth Olsen) kommer spela en viktig roll i filmen, som fortsätter på hennes historia efter tv-serien "WandaVision". Samt att regissören Sam Raimi kommer dra MCU mer åt skräckhållet än tidigare.

Raimi ersätter Scott Derrickson som regissör på "Doctor Strange in the Multiverse of Madness", som går upp på bio 6 maj 2022. Vi borde få se en första trailer riktigt snart.
| 2 november 2021 07:30 |