Film

Skribent

Alexander Dunerfors

10 augusti 2019 | 10:10

Hemliga gästskådisar i "Hobbs & Shaw" avslöjade

Spoilervarning! Dwayne Johnson får förstärkning (?) från en gammal vän på bio.
"Fast & Furious"-spinoffen "Hobbs & Shaw" har varit ute på bio i en vecka, och är just nu en av de mest sedda filmerna. De som hunnit spana in actioonkomedin med Dwayne Johnson och Jason Statham har säkert blivit överraskade av en och annan otippad gästroll i filmen.

En av filmens producenter, Hiram Garcia, har nu gått ut offentligt med en av filmens stora cameos. Och när en producent säger det, kan det väl inte längre räknas som en spoiler? Men för säkerhets skull, läs inte vidare om du inte vill veta.
 
 
Jepp, ingen mindre än Kevin Hart dyker upp halvvägs i filmen, i rollen som Air Marshal Dinkley. I en rolig scen ombord ett flygplan erbjuder han sin hjälp till Hobbs och Shaw, som är på väg till Ryssland för ett hemligt uppdrag. Hart har förstås spelat in två "Jumanji"-filmer med The Rock, så de får antas vara goda vänner numera.

"En av de roligaste sakerna med filmen var att våra vänner fick vara med och leka! Kevin Hart satte karaktären och vänta bara tills ni får se vad vi har för planer för Air Marshal Dinkley i framtiden!", skriver producenten.
 
Kort därefter publicerade Dwayne Johnson nästa bild, som avslöjar Ryan Reynolds rollfigur:
 
 
Reynolds spelar Agent Locke, som har varit Hobbs tidigare partner. En riktig citatmaskin i filmen, även om han tydligen är livsfarlig med en tegelsten. Skådespelaren har tidigare jobbat med regissören David Leitch på "Deadpool 2".
| 10 augusti 2019 10:10 |