Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

14 november 2016 | 13:00

En helt ny tron i nya bildläckor från "Game of Thrones"

Blunda om du vill undvika alla former av säsong 7-spoilers.
Den som har hängt med i nyheterna har säkert märkt av att det läckt många bilder på senaste tiden från den påbörjade inspelningen av säsong 7, som beräknas komma sommaren 2017. Hittills har det mest handlat om att utomhusplatser och karaktärsmöten, men en ny läcka visar upp en helt ny tron och en gammal som fått sig en dekoration.


The Iron Throne i King's Landing med Lannisters lejon på väggen.


Detta ska föreställa tronen i Dragonstone, där Daenerys är född.

Watchers on the Wall har lagt ut två bilder som nyligen postades på Instagram av en besökare hos Titanic Studios i Belfast där många av scenerna spelas in. Den ena föreställer tronsalen i King's Landing som nu har prytt fönstret bakom Cerseis tron med Lannisters lejon. 

Den andra ska föreställa tronen i Dragonstone, dit Daenerys mest troligt är på väg för att ta tillbaka Targaryens gamla högsäte, där hon är född. Fästningen togs över av Robert Baratheon, som överlämnade det till sin bror Stannis Baratheon i samband med sin egen död. Vi har inte sett till platsen sedan säsong 4 då Stannis red ut med sin armé, men tidigare läckta foton tyder starkt på att Daenerys erövrar fortet och samlar flera av seriens stora ledare till ett möte.

Att se The Mother of Dragons vinna tillbaka sitt familjehem lär bli ett av de främsta ögonblicken i säsong 7 och något vi alla kan se fram emot med förväntan. Om du är nyfiken på hela nästa säsong, kan du läsa hela handlingen baserad på de hittills läckta bilderna och avgöra om du tror på tittarnas teorier.

Vem hoppas du tar hem hela spelet när "Game of Thrones" är över?
| 14 november 2016 13:00 |