Spel

Skribent

Jerry Fogselius

17 augusti 2018 | 20:00

En första titt på battle royale-läget i senaste "Battlefield V"-trailern

Andra världskriget gör actionfylld comeback i "Battlefield V", komplett med Dices egna tolkning av spelvärldens just nu hetaste trend: battle royale.
Höstens alla storspel närmar sig med stormsteg och nu är det bara dryga månaden kvar tills vi återigen kommer få ratta pansarvagnar och skjuta 40-talspuffror i "Battlefield V". I en minst sagt explosiv trailer får vi se hela Rotterdam sprängas sönder och samman, till tonerna av Audiomachines stämningsfulla version av "House of the Rising Sun". Frostbite-grafikmotorn ser bättre ut än någonsin och förhoppningsvis blir spelet lika roligt att lira som det är trevligt att titta på.
 
Det mest spännande i trailern kommer precis i slutet, då en cirkel av eld krymper mot soldaterna på slagfältet. Detta är givetvis en första glimt av det battle royale-läge som Dice har valt att stoppa in i "Battlefield V". Eftersom jag älskar spänningen i "Playerunknown's Battlegrounds", ser jag fram emot att testa spelläget i "Battlefield V" och ta reda på om det funkar lika bra här. Battlefields redan enorma banor borde lämpa sig väl för battle royale, men det återstår att se om det lyckas vara lika underhållande som i inspirationskällan "PUBG". Den lilla skymt vi får av den flammande cirkeln i trailern gör mig åtminstone spelsugen!
 
Kolla in trailern här nedan:
 
 
"Battlefield V" släpps till PC, PS4 och Xbox One 19 oktober. Gjorde trailern dig sugen?
| 17 augusti 2018 20:00 |