Film

Skribent

Robert Lange

1 januari 2016 | 20:00

En första bild från James Wans “The Conjuring 2"

Äntligen en första titt på James Wans ”The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist” i vilken vi - i alla fall enligt Patrick Wilson - får se James Wans läskigaste scen hittills.
Den första officiella bilden från James Wans emotsedda ”The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist” levererades nyligen av Entertainment Weekly. 

Uppföljaren till en av de mest skrämmande skräckfilmerna 2013 baseras på ett verkligt paranormalt fall, vilket sägs vara det mest väldokumenterade fallet av sitt slag i världen. 

Patrick Wilson och Vera Farmiga repriserar sina roller som det ökända spökjägarparet Ed och Lorraine Warren, som denna gång ger sig ut på spökjakt i England. Närmare bestämt handlar det om en ensamstående mor och hennes fyra döttrar som är i desperat behov av spökjägarnas hjälp.Patrick Wilson har i en tidigare intervju med Entertainment Weekly berättat att att ”The Conjuring 2” kommer att innehålla James Wans mest skrämmande scen hittills:

- ”Fyra filmer med dig och det här var den mest skrämmande scenen jag någonsin gjort”, berättade Patrick Wilson att han sa till James Wan efter att ha spelat in scenen.

- Den var bara så skrämmande bisarr och märklig.

Den 10 juni är det dags att få reda på om James Wan lyckas ta en av sina mest skrämmande filmer till nya nivåer, och den där scenen Wilson snackar om kan man ju bara inte bärga sig att få ta sig en titt på, eller vad säger ni?
| 1 januari 2016 20:00 |