Film

Skribent

Thomas Linnaeus

2 augusti 2023 | 14:00

“The Crown”-stjärnan fick hårdplugga Marvel inför skurkrollen i  “Deadpool 3”

Emma Corrin som spelade prinsessan Diana i “The Crown” hade ingen koll på Marvel innan hen anslöt till Ryan Reynolds nya superhjältefilm.
I “Deadpool 3” spelar Ryan Reynolds och Hugh Jackman mot Emma Corrin, som är filmens skurk. Men “The Crown”-stjärnan är ingen Marvel-nörd så hen behövde “läxas upp” innan filmandet startade i slutet av maj. I en intervju med Empire berättar Corrin mer:
 
- Jag erkänner, jag är ingen Marvel-person. Jag har sett “Spider-Man” och “Black Panther”, och innan vi började med “Deadpool 3”, så sa jag att jag måste få en kurs i detta, just för det är en så invecklad värld, berättar Corrin.
 
Marvels superhjälteuniversum är enormt, och även om skådisen inte är ett fan så verkar hen ändå vara fascinerad över filmerna:
 
- Det finns så mycket att det blir sinnessjukt. Språk, easter eggs, den här personen är släkt med personen som gjorde det här, och den här personen kom tillbaka och den här personen är död... det är fantastiskt, fortsätter Corrin.
 
Samtidigt är Corrin också väldigt tacksam över att få vara en del av denna värld:
 
- Marvel är ett fenomen, och jag känner mig verkligen lyckligt lottad som får vara en del av det. Speciellt "Deadpool", för jag älskar det faktum att dessa filmer är så självmedvetna och självkritiska, fortsätter Corrin.
 
Inspelningen av “Deadpool 3” avslutades abrupt efter att skådespelarnas fackförbund anslöt till den omfattande Hollywood-strejken. Produktionen är fortfarande stoppad och när filmen kan släppas är det ingen som vet.
| 2 augusti 2023 14:00 |