Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

27 juni 2023 | 13:01

Emilia Clarke körde nästan ihjäl Samuel L. Jackson i nya Marvel-serien

Produktionen av nya "Secret Invasion" kunde slutat illa, men lyckligtvis hann “Game of Thrones”-skådisen att bromsa i tid.
Det kan minst sagt gå vilt till på film- och TV-inspelningar. Under produktionen av “Secret Invasion” höll Samuel L. Jackson på att “stryka med”, avslöjar Emilia Clarke i en intervju med Yahoo News.
 
 
- De satte mig i en Lada, som är som en mycket gammal rysk bil. Och satte mig och jag tänkte: “Vad ska man göra med de sex spakarna här uppe? Vilken använder jag? Varför har den 10 pedaler? Den är som en traktor!” Jag vet hur man kör, och jag vet hur man kör med växelspak. Men det fanns inte tillräckligt med tid, berättar Clarke.
 
Trots bristfällig bil verkar det ändå ha gått bra, och Samuel L. Jackson blev inte skadad alls:
 
- Så jag säger: “OK, jag kan göra det här”. Gå in i bilen. Bilen kommer fram till stoppet. Kameran är precis där. Sam är precis där, och jag tryckte på fel pedal, jag tryckte ner gasen istället för bromsen. Men han var väldigt gentlemannamässig, härlig och trevlig, fortsätter Clarke.
 
Vilken lättnad att allt gick bra. I “Secret Invasion” återvänder Samuel L. Jackson till Marvels filmunivsersum framför kameran för första gången sedan 2019. Här måste han stoppa alienrasen Skrulls som infiltrerat vår planet. Miniserien finns att streama just nu på Disney+.
| 27 juni 2023 13:01 |