Spel

Skribent

Anders Eklöf

6 maj 2020 | 19:58

Ellie och Joel återförenas i trailer för "The Last of Us Part II"

Naughty Dog har gett oss en ny trailer som fokuserar på action och handlingen.
Dagen då det efterlängtade "The Last of Us Part II" släpps närmar sig med stormsteg. Nu har Playstation lagt ut en ny actionpackad trailer som även fokuserar mycket på berättelsen.
 
 
"The Last of Us Part II" utspelar sig fem år efter den farliga resan genom det postapokyptiska USA som Ellie och Joel tog sig an i föregångaren. Livet har blivit en aning lugnare, men efter en våldsam och traumatisk händelse måste Ellie ge sig ut igen för att ställa saker och ting till rätta igen. 
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
Precis som i originalet kan vi nog förvänta oss många nervkittlande kamper mot de otäcka infekterade och illvilliga människor. Joel som hade som uppdrag att eskortera Ellie i originalet återvänder även han. Frågan är om han kommer berätta sanningen om vad som faktiskt hände i slutet av deras resa? 
 
För den som är rädd för spoilers gäller det att passa sig, då stora delar av handlingen och spelsekvenser ska ha läckt ut på nätet, så passa dig om du inte vill få spelet avslöjat i förväg.
 
Enligt källor till sajten Kotaku ska det ha varit hackare som fått tag på spelet och inte anställda på Naughty Dog, som det rapporterats om tidigare.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
"The Last of Us Part II" kommer till Playstation 4 den 19 juni, efter att det tidigare försenades på obestämd framtid på grund av coronaviruset.
 
Ser du fram emot "The Last of Us Part II"?
| 6 maj 2020 19:58 |