Serie

Skribent

Alexander Svensson

11 november 2023 | 08:00

Elitagenter kämpar mot baksmällor och kärnvapen i Netflix nya serie "Obliterated"

Har du alltid tyckt att "Hangover"-filmerna behövde fler explosioner? Isåfall är det här serien för dig!
Året är snart slut, men en actionserie till ska Netflix allt hinna skicka ut i etern innan vi ringer in 2024. Det rör sig om “Obliterated”, en actionkomedi som verkar ha pitchats som “tänk om snubbarna i Hangover behövde hantera kärnvapen?”
 
“Obliterated” följer ett gäng specialagenter som ska hindra en oidentifierad galning från att spränga Las Vegas i luften. Det hela går lätt som en plätt, bomben desarmeras, och gänget firar sin framgång med allt Vegas har att erbjuda. Men efter att ha spenderat hela natten med att festa loss så upptäcker de att de desarmerat en fejk-bomb, och att staden fortfarande är under akut hot. Våra hjältar måste därmed trotsa såväl terrorister som tung baksmälla för att rädda Vegas.
 
Under sitt Geeked Week-event har Netflix släppt ett kort klipp från serien, där agenterna av okänd anledning är tvungna att ta över en partybuss:
 
 
Skaparna av serien, Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg och Josh Heald ligger även bakom “Cobra Kai”, så Netflix hoppas förmodligen på att “Obliterated” ska bli en liknande succé. På rollistan finns bland andra Nick Zano (“Legends of Tomorrow”), Shelley Hennig (“Teen Wolf”), C. Thomas Howell (“Old Dads”), Paola Lázaro (“The Walking Dead”) och Carl Lumbly (“The Falcon and the Winter Soldier”).
 
“Obliterated” har premiär på Netflix den 30 november. En trailer går att se nedan:
 
| 11 november 2023 08:00 |