Film

Skribent

MovieZine

5 september 2021 | 12:30

Edgar Wright vädjar: spoila inte "Last Night in Soho"

Regissören bakom "Shaun of the Dead" och "Baby Driver" har just premiärvisat sin nya film, skräckthrillern "Last Night in Soho".
Edgar Wrights nya film "Last Night in Soho" premiärvisades under helgen på Venedigs filmfestival. Regissören hoppas dock att filmens hemligheter ska förbli intakta tills den når allmänheten senare i höst, och vädjar till pressen på plats om att inte spoila.
 
 
"Vår hjältinna Eloise ger sig ut på en resa. Först från landet in till storstan, och sedan till en annan tid... Jag vill gärna att publiken får följa med på samma resa när filmen släpps på bio", skriver Wright i ett öppet brev på Twitte.r

Vidare meddelar Wright att man medvetet har senarelagt premiären av "Last Night in Soho" för att den skulle kunna visas på stor duk. Han hoppas att höstkylan och mörkret ska sätta biopubliken i rätt stämning.

"Vi vill be er, den första publiken, att hålla på alla hemligheterna när ni skriver om filmen, så att andra kan upptäcka dem senare. Vad händer i "Last Night in Soho" stannar i Soho..."
 
 
Anya Taylor-Joy och Thomasin McKenzie spelar huvudrollerna i filmen som beskrivs som en psykologisk thriller. Den svenska biopremiären dröjer till 12 november.
| 5 september 2021 12:30 |