Film

Skribent

MovieZine

8 april 2017 | 16:30

Disney-äventyret "Jungle Cruise" blir Dwayne Johnsons nästa film

Dwayne Johnson är just nu en av Hollywoods mest populära skådisar. The Rock har funnit rum i sitt fullspäckade schema för att spela huvudrollen och producera Disneys nya film baserad på deras kända nöjespark "Jungle Cruise".
"Jungle Cruise" har haft Johnson fäst vid projektet ända sedan 2015, men filmen har varit fast i utvecklingsstadiet och gått igenom flera manusförfattare under de senaste två åren. Nu äntligen rapporterar The Hollywood Reporter att filmen fått en fast grund och ett färdigt manus, tillräcklig nog för att Dwayne Johnson ska åta sig projektet igen.
 
"Jungle Cruise" är en av Disneylands ursprungliga åkattraktioner och tar besökare på en resa genom en rad olika äventyr i världen så som Afrika, Nilen och Kongos floder. Filmens exakta handling är ännu inte avslöjat.
 
2017 har varit Dwayne Johnsons år, först ut är "Fast & Furious 8" och "Baywatch", därefter börjas inspelningen av "Rampage", baserad på tv-spelet med samma namn. Även äventyrsfilmen "Skyscrape" kommer att börja spelas in i Kina i slutet av sommaren. Efter "Jumanji" som har premiär i december kommer "Jungle Cruise" att vara nästa stopp för skådespelaren.
 
Nu är jakten i full gång på att hitta en regissör till projektet och man siktar på produktionsstart till början av 2018.
 
Vad tror ni om "Jungle Cruise", kan det bli Disneys nya "Pirates of the Caribbean"?
| 8 april 2017 16:30 |