Film

Skribent

MovieZine

3 maj 2023 | 18:00

"Dune: Part Two" - trailer, poster och premiärdatum för höstens storfilm

Trailerpremiär! Denis Villeneuves efterlängtade uppföljare får svensk biopremiär den 1 november.
Under förra veckans CinemaCon i Las Vegas blev publiken helt tagna av den första trailern till "Dune: Part Two". Och nu behöver vi inte vänta längre på att få ta del av härligheten!
 
Här är den rykande färska trailern till filmen som fortsätter på Frank Herberts episka sci-fi-saga. Se Paul rida på en sandmask och hela planeten Arrakis ladda för en avgörande strid:
 
 
Nu får vi också en första teaser-poster för filmen med budskapet "Long Live the Fighters". Det är förstås Paul Atreides (Timothée Chalamet) och krigaren Chani (Zendaya) som åsyftas, och enligt regissören Denis Villeneuve var den första "Dune" bara uppvärmningen. Här väntar en storskalig och episk krigsfilm när striden om planeten Arrakis når sitt klimax. Spännande!
 
I den stjärnspäckade rollistan syns Rebecca Ferguson som Chalamets morsa, Stellan Skarsgård som fet baron, "Elvis"-stjärnan Austin Butler som iskall mördare och fler kändisar än vi orkar räkna upp här.
 
 
"Dune: Part Two" får svensk biopremiär den 1 november och har redan korats av MovieZines läsare till årets mest efterlängtade film. Nu minskar inte peppen direkt. Hur är era förväntningar?
| 3 maj 2023 18:00 |