Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

12 juni 2017 | 21:30

Drömfotot för alla som vill se "The Defenders" och "Agents of S.H.I.E.L.D" mötas

Hade du velat se de två hjältegrupperna mötas i en crossover? Den här gruppbilden är för dig.
I sommar har Marvels och Netlix nya serie "The Defenders" premiär, där huvudrollsinnehavarna från deras tidigare hjälteserier går ihop för att bekämpa brottslingar. Medan dessa serier och ABC:s "Agents of S.H.I.E.L.D" ofta har refererat till varandra, är det inte tillräckligt för många Marvel-fans, som vill se de båda grupperna mötas i en crossover.
 
Huruvida detta faktiskt kommer att ske i framtiden är inte säkert, men i samband med Emmygalan samlade fotografen Kremer Johnson flera av karaktärerna i en gemensam fotosession. Förutom några porträtt resulterade det i en gruppbild som bara ytterligare spär på önskan att se superhjältarna korsa varandras världar.
 
 
Från vänster till höger ser vi Charlie Cox som Daredevil, Finn Jones from Iron Fist, Krysten Ritter som Jessica Jones, Clark Gregg som Phil Caulson, Marvels tv-chef Jeph Loeb med en "Daredevil"-lunchlåda, Chloe Bennet som Daisy "Quake" Johnson och sist Mike Colter som Luke Cage.
 
Att faktiskt få till en crossover mellan "The Defenders" och "Agents of S.H.I.E.L.D" skulle innebära vissa utmaningar. Först och främst måste de respektive tidslinjerna redas ut, för att inte tala om att göra samtliga skådespelare tillgängliga för samma schema.
 
I väntan på att detta kanske någon gång ska bli verklighet har "The Defenders" premiär på Netflix den 18 augusti.
 
Hade du velat se en crossover mellan "The Defenders" och "Agents of S.H.I.E.L.D"?
| 12 juni 2017 21:30 |