Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

13 juli 2019 | 16:15

Doug Liman regisserar superhjälteserie åt nya streamingtjänsten

"Edge of Tomorrow"-regissören har fått förtroende av den kommande och nyskapande streamingtjänsten Quibi.
Den nya superhjälteserien kommer att heta "Crazy Talent" och blir en del av den kommande streamingtjänsten Quibis katalog när den släpps under nästa år, rapporterar THR.
 
Nu tänker du kanske, "åh nej, en till tjänst att hålla reda på!"? Grejen med Quibi (förkortning av Quick Bites) är däremot att de kommer att satsa på serier, där varje avsnitt är ungefär mellan 5-10 minuter långa. Tanken är att slå sig in på den allt mer växande delen av "tv-tittande" på YouTube, Instagram och Snapchat - och erbjuda högkvalitativt innehåll som bättre passar för kortare stunder.
 
Handlingen i "Crazy Talent" kommer att kretsa kring "hur världens starkaste superhjältar försöker förhindra världens största hot - att utomjordiska vapen hamnar i fel händer och förintar allt liv på planeten. Det är åtminstone vad de har blivit tillsagda. I "Crazy Talent" lyckas nämligen en karismatisk ledare på ett mentalsjukhus övertyga patienterna att defekter egentligen är extraordinära "talanger". Han är helt klart galen. Men bara för att han är galen behöver det inte betyda att han har fel."
 
Quibi-seriernas skapare kommer två år efter premiären kunna paketera ihop alla avsnitt och sälja sin serie/långfilm vidare i ett stycke - vilket gjort att man redan kunnat knyta till sig många intressanta namn; Idris Elba, Darren Criss, Tyra Banks, Jennifer Lopez, Lorne Michaels, Chrissy Teigen, Sam Raimi, Anna Kendrick, Don Cheadle, Antoine Fuqua, Laurence Fishburne, Naomi Watts, Guillermo del Toro, Paul Feig, Liam Hemsworth och Lena Waithe för att bara nämna några.
 
Det är ännu oklart hur många avsnitt "Crazy Talent" kommer att bestå av och huruvida serien kommer att finnas färdig till Quibis lansering i början av nästa år eller inte.
 
 
Är du sugen på att se vad Liman kan hitta på med en avsnittslängd på högst 10 minuter vardera? Kommentera gärna nedan!
| 13 juli 2019 16:15 |