Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

4 oktober 2019 | 09:30

Dolph Lundgrens och Sylvester Stallones nya tv-serie landar hos CBS

Lundgren kommer att spela huvudrollen och Stallone kommer att regissera den nya serien "The International".
Deadline rapporterar att CBS har lagt en beställning på en put-pilot av Dolph Lundgrens och Sylvester Stallones kommande tv-serie "The International". En "put-pilot" är den bästa sortens pilot-beställning, då kanalen förbinder sig till att sända pilotavsnittet eller betala en hög straffavgift om man i slutändan väljer att inte göra det. Sannolikheten att serien överlever pilot-säsongen, när kanalerna beslutar sig för vilka serier som ska få beställningar på fulla säsonger, är därför väldigt hög.
 
"The International" kommer att följa karaktären Anders Soto (Lundgren). Till hälften förhandlare och till andra hälften internationell spion, är Anders ett en-mans hemligt black-ops team som arbetar för FN - och kallas in för att hitta annorlunda lösningar på några av världens mest delikata och komplexa problem.
 
Ken Sanzel ("Numbers") skriver manus. Stallone kommer att regissera pilotavsnittet, det är däremot oklart hur mycket (om något) han kommer att regissera av serien ifall den får en full säsong. Lundgren kommer att spela huvudrollen, samt exekutivt producera tillsammans med Stallone. De båda har arbetat med varandra under flera tillfällen sedan "Rocky IV" (1985), bland annat nu senast med "Creed II" och tidigare även i "The Expandables"-filmerna. 
 
Eftersom serien fortfarande inte har en beställning på en full säsong så är det oklart när vi kommer att få se "The International", men sannolikt kommer den att vara en del av CBS:s 2020/2021-utbud nästa höst.
 
Är du sugen på att se vad Lundgren och Stallone kan hitta på med "The International"? Kommentera gärna nedan!
| 4 oktober 2019 09:30 |