Film

Skribent

MovieZine

12 november 2021 | 06:00

Disney+ Day är här med flera stora premiärer

Streama "Shang-Chi", "Jungle Cruise", nya "Ensam hemma" och stjärnspäckade dramaserien "Dopesick".
Streamingtjänsten Disney+ firar tvåårsjubileum idag med en fullspäckad premiärdag. Disney+ Day bjuder tittarna på en rad nya filmer och serier i utbudet - nedan listar vi de största titlarna som dyker upp under fredagen.

"Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings" - streamingpremiär för en av årets stora Marvelfilmer. Simu Liu gör rollen som MCU:s förste asiatiske superhjälte. Ingår utan extra kostnad för alla prenumeranter.

"Jungle Cruise" - Dwayne Johnson tar Emily Blunt på en farlig båttur genom Amazonas djungel i ett fantasyäventyr som flörtar med gammeldags matinéfilmer. Filmen släpptes med Premier Access i somras men ingår nu i utbudet för alla.
 
 
"Borta bra men ensam hemma bäst" - den gamla julklassikern får en nytappning när en ung grabb blir bortglömd över julen, och tvingas försvara huset från klåfingriga inbrottstjuvar.

"Ciao Alberto" - Pixar bjuder på en kortfilmsuppföljare till fina familjefilmen "Luca". Medan Luca har åkt iväg för att plugga på annan ort visar Alberto hur en vanlig dag i soliga Portorosso kan se ut.
 
 
"Förtrollad" - animerad Disneysaga möter romantisk komedi i en oemotståndlig musikal-mix med Amy Adams som vilsen prinsessa i storstan. Nu kommer filmfavoriten från 2007 äntligen in i utbudet.

"Dopesick" - och så något för de vuxna tittarna. Stjärntät miniserie som granskar hur Amerika drabbats av opioidkrisen. Med Michael Keaton, Rosario Dawson och Peter Sarsgaard i rollistan.
 
 
Marvelfilmer i IMAX-format - en nyhet som lanseras idag är möjligheten att se 13 av Marvels filmer i det extra stora formatet IMAX Enhanced. Scener som spelats in i IMAX kommer att fylla upp mer av tv-bilden.

ANNONS: Prova på Disney+ i en månad för bara 19 kr
 
Men det är inte allt. Under dagen kommer Disney, Pixar och Marvel att bjuda på förhandstittar på kommande filmer och serier. Håll utkik på Disney+ eller här på MovieZine då vi kommer att publicera allt det hetaste.
| 12 november 2021 06:00 |