Serie

Skribent

MovieZine

29 september 2021 | 07:40

Disney+ först i Norden med 3D-annonsering

Ett nytt annonsformat testas just nu i Stockholm, och Marvels hjältar får vara pionjärer. Kolla in bilderna från Sergels torg.
Annonser i 3D, eller åtminstone en illusion av 3D, kan vara framtiden för den som vill synas och sticka ut. Disney+ är först i Norden med att testa, och under helgen kunde besökare i centrala Stockholm se streamingtjänsten visa upp lite av sitt innehåll på Sergels torg.
 
I den rörliga annonsen presenteras tv-serier som "Wandavision" och "Loki" samt filmer som "Black Widow" och annat fråm MCU.
 
 
- Att jobba med ett så starkt varumärke som Marvel kräver att vi utmanar oss själva och tänker kreativt. Vi är först i Norden med det här formatet och det känns riktigt bra; det fångar verkligen det storslagna, lekfulla och överraskande som Marvels filmer är kända för. Jag är superstolt över vårt inhouse team som tagit fram idén och konceptet och även gjort större delen av produktionen. Nu ser vi alla ser fram emot att se hur kampanjen tas emot, säger Hans van Rijn, country manager The Walt Disney Company Nordic & Baltics.
| 29 september 2021 07:40 |