Film

Skribent

MovieZine

15 oktober 2021 | 06:00

Victoria Silvstedt talar ut i ny dokumentär på Discovery+

En ny dokumentär låter oss följa med bakom kulisserna i Victoria Silvstedts liv. Idag har den premiär.
MovieZine tipsar om innehåll och erbjudanden från våra samarbetspartners. Artikeln innehåller köplänkar.
 
Multitalangen Victoria Silvstedt vann tidigt svenska folkets hjärta när hon ställde upp i Fröken Sverige, och bara några år senare utsågs hon till Playmate of The Year i herrtidningen Playboy. Det ledde till stora filmroller och modellkontrakt världen över.

I en intim dokumentär får vi följa med bakom kulisserna och ta del av hennes resa från småstadslivet i Bollnäs till lyxlivet i Monaco. 

- Det ska bli roligt att visa upp delar av mitt liv som ingen har sett tidigare. Jag har verkligen levt the American Dream. Man kommer få följa med på bankmöten i Monaco till familjehäng i svenska skärgården. Självklart kommer en och annan rolig historia om Donald Trump och Bon Jovi också, säger Victoria Silvstedt.
 
 
 
I dokumentären berättar Silvstedt om hur hon, trots en lysande karriär, förlorade sina besparingar. Vi får en unik inblick i Victorias liv i Monaco och hennes numera stora intresse för aktiehandel. Idag är hon en framgångsrik investerare och delägare i sminkmärket Base of Sweden, ett varumärke som drivs av kvinnor.
 
| 15 oktober 2021 06:00 |