Skribent

MovieZine

7 juni 2021 | 09:15

Therese Lindgren står bakom nya dramaserien "Dumpad"

Influencern Therese Lindgren står bakom en ny serie för unga vuxna om psykisk ohälsa. Premiär senare under 2021 på Discovery+.
Discoverys nya dramaserie "Dumpad" bygger på en originalidé av influencern Therese Lindgren. Den beskrivs som "en dramakomedi om att kämpa med psykisk ohälsa som ung vuxen i en värld som domineras av sociala medier".

- Det här är så otroligt spännande och lite läskigt för jag har aldrig gjort något liknande tidigare. Det känns fantastiskt roligt att få vara med och skapa den här serien, som baserar sig på min idé och mina erfarenheter. Den lyfter även ett viktigt och engagerande ämne som ligger mig varmt om hjärtat - psykisk ohälsa, som tyvärr drabbar allt fler och i synnerhet yngre människor, säger Therese Lindgren i ett pressmeddelande.

I rollerna ses en ung skådespelarensamblé med bland andra Didi Cederström ("En våldsam kärlek") Nora Rios ("Kalifat"), Arman Fanni ("Innan vi dör") och artisten Daniela Rathana.

"Dumpad" produceras av Warner Bros ITVP, som står bakom "Alla utom vi" och "Älska mig". För regin står Sophie Vukovic och Sofia Jupither är konceptuerande regissör. Inspelning är redan igång och serien släpps senare under 2021.
| 7 juni 2021 09:15 |