Film

Skribent

MovieZine

9 april 2024 | 14:30

Toppbetyg! "Den mest känslosamma filmen på länge" släpps nu digitalt

Missa inte starka och vackra "All of us Strangers" på video-on-demand.
"Den starkaste, vackraste och mest känslosamma filmen på länge" - så skrev vår recensent Jonna Vanhatalo efter att ha sett "All of us Strangers" på bio.
 
Kärleksdramat följer Adam (Andrew Scott, aktuell i Netflixserien "Ripley"), en ensam och dyster manusförfattare i London som dras till en spännande granne, yngre Harry (spelad av Paul Mescal från "Aftersun"). Intima möten och festkvällar avlöser varann under några trevande dagar och nätter.
 
Här finns också en övernaturlig twist. När Adam besöker sitt barndomshem för att ta itu med traumatiska barndomsminnen, upptäcker han att hans döda föräldrar (Jamie Bell och Claire Foy) på ett oförklarligt sätt är vid liv, och redo för alla de där samtalen de aldrig fick ha.
 
Det blev toppbetyg här på MovieZine efter premiären på Stockholms filmfestival:
 
"En starkt emotionell film, som med mod tar sig an svåra och motstridiga känslor. Dramat väjer inte en tum från varken den avgrundsdjupa sorgen, eller den på cellnivå omskakande kärleken. Slutscenen är den mest hjärtknipande och vackra som jag någonsin sett" kan du läsa i vår recension.
 
"All of us Strangers" finns nu att köpa digitalt på SF Anytime, Viaplay och liknande tjänster från 159 kr.
| 9 april 2024 14:30 |