Skribent

Mats Karlsson

30 juli 2010 | 15:35

DiCaprio hoppar av Gibsons vikingafilm

Mel Gibsons kommande vikingafilm har fått ett stort avbräck i Leonardo DiCaprio.

Ingen har kunnat undgått den senaste tidens skriverier om Mel Gibson som knappast har gynnat Gibsons karriär. Gibson har länge planerat att göra en vikingafilm med DiCaprio i huvudrollen och hans ambition var att starta inspelningen redan nu i höst.

Nu har Leonardo Dicaprio beslutat sig för att hoppa av vikingaprojektet på grund av Gibsons rasistiska uttalanden och anklagelserna om hot och misshandel mot honom från hans ex Oksana Grigorieva, skriver RadarOnline.

- Inte en chans. Leo har förtjänat rätten att kunna välja vem han vill arbeta med och Mel Gibson är inte en av dem, säger en källa som står Leo nära.

DiCaprio har uttryckt sitt stora intresse för att spela huvudrollen i Gibsons film, men vägrar nu att kommentera sitt avhopp. Tidigare i sommar sa DiCaprio följande:

- Jag har alltid velat göra en vikingafilm. Jag är en stor historiefantast och jag tycker inte att det har gjorts en riktig bra vikingafilm. De var några av historiens största barbarer. Jag skulle verkligen vilja se Gibsons filmversion.

| 30 juli 2010 15:35 |