BLIZZCON 2023

Skribent

Thomas Linnaeus

3 november 2023 | 23:55

BlizzCon dag 1: Första “Diablo IV”-expansionen återvänder till seriens rötter

Blizzard har även visat upp flera saker från “World of Warcraft” och “Overwatch”.
Första dagen av BlizzCon 2023 bjuder på flera nyheter från Blizzards spelkatalog. Jag är där och såg att “World of Warcraft” får inte bara en ny expansion, utan tre, “Overwatch 2” får en ny samoansk hjälte, och den första “Diablo IV”-expansionen släpps nästa år.
 
 
Titeln blir “Vessel of Hatred” och här får vi återvända till regionen Nahantu, som först var med i “Diablo II”. Mer om detta kommer Blizzard att prata om imorgon under “Diablo IV: Campfire Chat” som kan streamas på både Youtube och Twitch.
 
 
För “World of Warcraft” är veteranen Chris Metzen tillbaka vid rodret. Blizzard jobbar intensivt med rollspelet och man valde att visa upp inte bara en, utan tre expansioner. “The War Within”, “Midnight” och “The Last Titan” blir namnet på dessa.
 
 
Hjälte nummer 39 till “Overwatch 2” är den samoanska krigaren Mauga. Han är av den större typen och tycker om att använda tunga vapen. Till spelet kommer han först den 3 november. Vi har även fått en smygtitt på hjältarna Venture och Space Ranger, som blir spelbara nästa år.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
| 3 november 2023 23:55 |