Film

Skribent

Mats Karlsson

18 oktober 2019 | 20:15

DeWanda Wise får en av huvudrollerna i "Jurassic World 3"

“She’s Gotta Have It”-skådisen får sällskap av Chris Pratt och Bryce Dallas Howard.
För knappt en månad sedan stod det klart att "Jurassic Park"-veteranerna Sam Neill, Laura Dern och Jeff Goldblum skulle återvända till "Jurassic World 3". Nu rapporterar Variety att DeWanda Wise har fått en roll i filmen.
 
Dessvärre avslöjas ingenting om skådespelerskans roll i "Jurassic World 3", mer än att det är en av huvudrollerna. Wise fick sitt genombrott med rollen som Nola Darling i Netflix-serien "She's Gotta Have It".
 
Sedan tidigare vet vi att Chris Pratt och Bryce Dallas Howard återvänder som Owen Grady och Claire Dearing, samt den redan omnämnda trion. Colin Trevorrow som regisserade "Jurassic World" återvänder till registolen med ett manus han har skrivit tillsammans med Emily Carmichael ("Pacific Rim: Uprising").
 
I september visade Trevorrow upp den hyllade kortfilmen "Jurassic World: Battle of Big Rock" som ska ses som en aptitretare för "Jurassic World 3". Så här beskrev Trevorrow kortfilmen:
 
- Världen är större än karaktärerna som vi har följt i de senaste två filmerna. Vi har äntligen kommit från Isla Nublar, och ville visa glimtar av den nya verkligheten. Om detta verkligen hände skulle man få se en serie av händelser som tillsammans visade ett mönster av kaos. Jag ville se en av dessa händelser.
 
"Jurassic World 3" får biopremiär 11 juni 2021.
| 18 oktober 2019 20:15 |