Film

Skribent

EvaEpic

15 april 2012 | 13:01

Detaljerad synopsis för "Django Unchained"

För någon dag sedan visades en teaser-poster till "Django Unchained" och nu har The Weinstein Company gått ut med en officiell synopsis till Tarantinos kommande westernfilm.

"I södern, två år innan inbördeskriget med Jamie Foxx som Django, en slav vars brutala historia med sin före detta ägare får honom att hamna ansikte mot ansikte med en tysk prisjägare - Dr. King Schultz (Christoph Waltz). Schultz är på jakt efter de mordlystna bröderna Brittle och bara Django kan leda honom till dem och lyckas han hjälpa honom att få fast bröderna, döda eller levande, lovar Schultz honom frihet.

De lyckas att få fast dem och Django får sin frihet, men de bestämmer sig ändå för att hålla ihop. Schultz bestämmer sig för att leta reda på söderns mest efterlysta brottslingar tillsammans med Django. Med sina jaktfärdigheter så fokuserar Django fortfarande på sitt mål, att hitta och rädda sin fru Broomhilda (Kerry Washington) som blev tillfångatagen som slav.

Under sin färd stöter de båda på Calvin Candie (DiCaprio), ägaren av Candyland, ett ökänt plantage där slavar förbereds för att slåss mot varandra av Ace Woody (Kurt Russell). När Schultz och Django utforskar platsen väcker de misstanke hos Stephen (Samuel L. Jackson), Candies husslav. De blir påkomna och en förrädisk organisation närmar sig dem. Om de ska lyckas fly med Broomhilda måste de välja mellan oberoende och solidaritet, mellan offer och överlevnad..."

Nedan är den officella postern för "Django Unchained".

| 15 april 2012 13:01 |