Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

2 maj 2019 | 21:00

Det näst sista "Game of Thrones"-avsnittet blir det största av alla

Emilia Clarke: "Se det på den största tv du kan hitta".
Emilia Clarke gästade Jimmy Kimmel under natten och passade givetvis på att diskutera "Game of Thrones".
 
I ett första klipp pratar de om veckans stora krigsavsnitt "The Long Night", som spelades in under 55 långa nätter. Men det är i det andra klippet (nedan), vilket mestadels handlar om Clarkes välgörenhetsorganisation och hennes misslyckade möte med Beyonce, som vi precis i slutet (spola fram till 04.30) får höra henne avslöja något väldigt intressant. 
 
Hon singlar nämligen ut det femte avsnittet med orden "det femte kommer att bli ännu större" (än det tredje avsnittet som de pratade om tidigare) och "se det på den största tvn du kan hitta". När Kimmel och publiken reagerar på nyheten så försöker hon först släta över det lite med att det fjärde och sjätte avsnittet såklart också är bra... men, det femte står alltså ut i mängden som det största avsnittet hittills. Clarkes personliga favorit av de kvarstående avsnitten.
 
 
Det bör även tilläggas att regissören bakom det näst sista avsnittet av "Game of Thrones" är Miguel Sapochnik, som också regisserade veckans "The Long Night" och tidigare även ligger bakom fanfavoriterna "Hardhome" och "Battle of the Bastards".
 
Med tanke på regissören och Clarkes förtjusning över avsnittet, kan det mycket väl betyda att det är det femte avsnittet som kommer att stå för gallringen av våra favoritkaraktärer - som många hade förväntat sig redan under det tredje avsnittet i kampen mot the Night King.
 
Vad tror du att vi kommer att få se i det femte avsnittet av den sista "Game of Thrones"-säsongen? Kommentera gärna nedan!
| 2 maj 2019 21:00 |