Spel

Skribent

Jerry Fogselius

29 juni 2018 | 15:01

Det här är PS Plus-spelen för juli!

Varje månad får du som har PS Plus-abonnemang ett knippe gratisspel att ladda ner till dina Playstation-konsoler. Detta bjussar Sony på i juli.
Juli är snart här och för Playstation 4 är det största dragplåstret i nästa PS Plus-skörd remastern av "Heavy Rain", vilket du absolut bör ge en chans ifall du gillade Quantic Dreams filmiska "Detroit: Become Human" som släpptes förra månaden (läs MovieZines recension här!) I "Heavy Rain" får du spela som olika karaktärer i jakt på en seriemördare, samtidigt som klockan tickar för ett kidnappat barn. Förutom "Heavy Rain" kan du även ladda ner det mindre uppmärksammade "Absolver", ett martial arts-äventyr med ett egenartat fightingsystem.
 
Till Playstation 3 kan du som har PS Plus däremot hämta hem strategispelet "Deception IV: The Nightmares Princess" och plattformsremastern "Rayman 3 HD" – inte riktigt lika heta titlar som till Playstation 4, men det sistnämnda kan vara värt att spela om du liksom jag är nostalgisk kring de gamla "Rayman"-spelen.
 
Handhållet då? För Playstation Vitas del kommer du i juli kunna ladda ner actionspelet "Space Overlords" som även är en crossbuy-titel, vilket innebär att du även kan tanka hem det till Playstation 3 eller Playstation 4 och spela på någon av de plattformarna istället. "Zero Escape: Zero Time Dilemma" är det sista spelet som blir gratis med PS Plus, ett äventyr som dessvärre har fått rätt mediokra omdömen.
 
Lockar något av PS Plus-spelen i juli?
| 29 juni 2018 15:01 |