Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

1 augusti 2019 | 08:45

Det fanns en scen som Amazon Prime inte vågade visa av "The Boys"

Om vi har lite tur, eftersom scenen faktiskt spelades in, kanske den letar sig ut när serien släpps på Blu-ray och DVD?
Den första säsongen av "The Boys" verkar faktiskt hyllas av de allra flesta, om man nu inte råkar vara lite för känslig för den väldigt brutala humorn i serien. Vi får följa ett gäng superhjältar i en värld där ett megaföretag sköter all PR och tjänar enorma summor pengar på "sina" hjältar. Vilket innebär att hjältarna kan göra i princip vad de vill, eftersom det alltid städas upp av dyra advokater efteråt. 
 
Några som blivit drabbade av superhjältarnas mörka sida, och sedan sopats undan, bestämmer sig därför för att hämnas. "The Boys"-produktionen verkar praktiskt taget ha fått göra vad de ville, hur blodigt, brutalt eller groteskt det än verkat, så länge det fanns någon mening med det i slutet. Det i sin tur har även gjort att serien sticker ut ordentligt i mängden av andra superhjälteserier och filmer, vilket redan innan premiären av serien förra veckan resulterade i att Amazon Prime beställde en andra säsong av serien.
 
 
I en Reddit AMA (ask me anything) svarade Eric Kripke, en av seriens skapare, på om det fanns något av den brutala serien som Amazon Prime inte lät honom ha kvar i den första säsongen av "The Boys". Det verkar faktiskt som att det allra mesta tilläts - men en av scenerna som spelades in fick de tyvärr (?) inte ha kvar.
 
- Det fanns EN SCEN som Amazon sade FUCK NO, den måste ni ta bort. Jag kunde inte riktigt förstå varför med tanke på allt annat vi har med i serien, men: Homlander, efter att han blivit satt på plats av Stilwell i avsnitt 2, stod på en av örnarna på Chrysler-huset. Han drar ned byxorna och börjar onanera, mumlandes "jag kan göra vad jag vill" om och om igen tills han nådde klimax över hela New York. Vi spelade in det! Herregud, Anthony [Starr] var BÄST i den scenen. Amazon verkade tycka att det inte var nödvändigt. Jag tyckte att det berättade något om hans psyke för mig. Men för att vara tydlig, de [Amazon] har varit fantastiska, det här kan ha varit den ENDA fajten jag förlorade om den första säsongen.  
 
 
Den andra säsongen av "The Boys" började spelas in redan i juni och planeras vara klar med inspelningarna i november. Med tanke på att de använder sig av en hel del specialeffekter lär efterarbetet med säsongen dra ut på tiden - men vi bör kunna förvänta oss en premiär redan under 2020.
 

Läs också: Här är gänget bakom kulisserna av den nya "Sagan om ringen"-serien

 
Kan du förstå varför Amazon Prime inte ville ha kvar scenen - eller var de för känsliga? Kommentera gärna nedan!
| 1 augusti 2019 08:45 |