Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

29 april 2014 | 13:01

Det blir mer "The Comeback"

Alla fans till "Vänner"-stjärnan Lisa Kudrows kultförklarade mockumentärserie kan börja jubla nu: sex nya avsnitt ska spelas in.

I mars skrev MovieZine om den plötsliga öppningen av HBO för mer "The Comeback". Och nu kan E! berätta att det de facto blir fler avsnitt. Enligt flertalet källor ska den nya omgången räknas som en fristående miniserie, men med brasklappen att om det hela slår väl ut så kan det bli tal om mer.

Den 19 maj ska inspelningarna starta och tydligen ska både Malin Åkerman och Kellan Lutz, som var okända nobodies 2005 när de medverkade i serien, dyka upp i sina gamla roller. De sex nya avsnitten ska utspela sig nio år efter att "The Comeback" slutade.

För den som missat den flerfaldigt Emmy-nominerade serien handlade den om den före detta firade sitcom-aktrisen Valerie Cherish, spelad av Lisa Kudrow, som lät ett dokumentärteam filma hennes försök att få igång karriären igen.

"The Comeback", som skapades av Michael Patrick King ("Sex and the City"), lades ner efter bara en säsong, bestående av 13 delar, men nådde snart kultstatus och hamnar ofta på topplistor över de bästa/mest underskattade TV-serierna.

Ser du fram emot mer "The Comeback"? Kommentera här!

| 29 april 2014 13:01 |