Film

Skribent

Thomas Linnaeus

1 september 2023 | 15:15

Denzel Washingtons nya actionrulle slutade i kräkkalas på inspelningen

Att kånka upp filmutrustning för en lång trappa är lättare sagt än gjort. Personalen på “The Equalizer 3” klarade inte av detta utan att få magproblem.
Idag har “The Equalizer 3” med Denzel Washington premiär. Likt de tidigare filmerna kommer den tredje “Equalizer”-filmen att bjuda på en massa blod, men det är på bekostnad av inspelningsteamets egna kroppsvätskor, rapporterar Entertainment Weekly.
 
Regissören Antoine Fuqua avslöjade i en intervju med sidan, att en kyrka på Amalfikusten var extra plågsam för produktionen, för att de var tvungna att kånka upp saker för en lång trappa:
 
- Det är 700 trappsteg upp till kyrkans övervåning. När jag kom dit sa jag: “Så, hur ska vi få upp den här utrustningen? Åh, vi använder åsnor."
 
Olyckligtvis för produktionen fanns det inga åsnor att låna. Istället fick medarbetarna agera packåsnor själva:
 
- Men det fanns inte en åsna i sikte! Hela teamet, med cigaretter dinglande ur munnen, fick bära upp utrustning för trappstegen, vilket slutade i massvis av spyor.
 
Förhoppningsvis var det värt för Fuqua och hela produktionen att använda övervåningen på kyrkan. Hos oss på MovieZine har filmerna om lönnmördaren Robert McCall fått varierande betyg, och för “The Equalizer 3” slutade betyget med 2 av 5.
 
Ska du se The Equalizer 3” ikväll?
| 1 september 2023 15:15 |