Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

22 april 2019 | 20:30

Den sista "Game of Thrones"-trailern med alla våra favoriter vid liv?

Nästa vecka är det dags för ett av säsongens mest efterlängtade och ambitiösa "Game of Thrones"-avsnitt någonsin. Spoilervarning.
Som vår "Game of Thrones"-skribent (Robin Anderson) så fint sammanfattade i sin artikel tidigare idag, "nästa vecka kommer att bli tung". Sannolikt sitter många av oss med krossade hjärtan nästa måndag.
 
De två första avsnitten den här säsongen har skonat alla våra större karaktärers liv, egentligen nästan hela den sjunde säsongen likaså, vilket troligtvis innebär att vi kommer att få se en hel del av våra favoriter stryka med under nästa avsnitt. Då är det nämligen äntligen dags för det stora slaget mellan de levande och de döda, ett slag som många av oss har väntat på under flera års tid.
 
Det är dessutom det hittills längsta avsnittet av alla med sina 82 minuter, regisserade av Miguel Sapochnik som även ligger bakom avsnitten "Hardhome", "Battle of the Bastards" och "The Winds of Winter". Vi har tidigare rapporterat kring de enorma förberedelserna kring det här krigsavsnittet, det tog exempelvis hela 55 inspelningsnätter bara för utomhusscenerna - och inomhusscenerna sägs ha tagit flera veckor ytterligare. 
 
 
Vilka av de mest kända karaktärerna tror ni kommer att få sätta livet till under nästa veckas avsnitt? Kommentera gärna nedan!
| 22 april 2019 20:30 |