Serie

Skribent

MovieZine

30 augusti 2017 | 10:01

Den här scenen klipptes bort från "Game of Thrones"-finalen

Isaac Hempstead Wright, som spelar Bran Stark, berättar om mötet vi inte fick se. (Varning för spoilers!)
Årets sista "Game of Thrones" släpptes i måndags. Avsnittet lämnade tittarna med dramatiska avslöjanden och en rejäl cliffhanger - här går vi igenom 10 funderingar kring säsongsfinalen. Bland (de förhållandevis få) dödsfallen såg man iallafall till att sluge Littlefinger strök med. Men hur kunde Sansa känna till hans svek?

En bortklippt scen svarar på frågan. Skådespelaren Isaac Hempstead-Wright berättar för Variety att hans allseende karaktär var till hjälp:

- Vi spelade in en scen som blev bortklippt. En kort scen där hon knackar på hans dörr och ber om hans hjälp. Jag tror att Sansa insåg att hon har ett eget övervakningssystem, och att det är bäst att höra med Bran innan hon dödar sin egna syster. Så hon går till Bran, han berättar allt hon behöver veta, och hon tänker "oh shit".
 
 
Isaac förklarar också varför Bran inte direkt berättade för Jon om vilka hans föräldrar var.
 
- Om jag ska vara ärlig så tror jag att Bran fokuserat på allt som hänt på andra sidan muren med Night King, det är vad som verkligen är av betydelse för Westeros. Jon var enligt vad Bran trodde Rhaegars son, men en oäkting som inte hade någon inverkan på världen i stort. När Sam kommer till Bran inser han först då att det faktiskt har en väldigt stor betydelse.
 
"Game of Thrones" åttonde och sista säsong börjar spelas in i höst. Trots rykten om lång väntan på en 2019-premiär (nedräkningar har redan börjat dyka upp på Facebook) är det inte spikat när serien återvänder.
| 30 augusti 2017 10:01 |