Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

24 februari 2022 | 06:00

Den 25:e säsongen av "South Park" finns nu på Paramount+

Dagen alla svenska "South Park"-fans har väntat på är här.
Matt Stone och Trey Parkers många gånger bisarra och roliga tv-serie "South Park" är tillbaka med nya avsnitt. Den 25:e säsongen hade premiär hos Comedy Central i USA redan under början av februari, men nu släpper svenska Paramount+ alla avsnitten som visats där och visar resten av säsongen i fas med USA.
 
Redan 1997 hade det första avsnittet av den tecknade humorserien premiär, som handlar om de fyra vännerna Stan, Kyle, Cartman och Kenny och deras ofta vulgära och satiriska upptåg. Och för den som gillar "South Park", så kommer de populära karaktärerna lyckligtvis att fortsätta dyka upp under en lång tid framöver. I somras rapporterade vi nämligen om att Paramount+ beställt 14 "South Park"-långfilmer och givit grönt ljus för 30 säsonger av serien (så minst fem till). 
 
- Comedy Central har varit vårt hem i 25 år och vi är verkligen glada att de har åtagit sig oss under de kommande 75 åren. När vi kom på ett annorlunda sätt att producera showen under pandemin var teamet omedelbart stödjande och gjorde det möjligt för oss att prova något nytt som visade sig bli riktigt väl mottaget. Vi ser fram att att få återgå till att göra traditionella "South Park"-avsnitt, men nu kan vi också testa nya format. Det är fantastiskt att ha partners som alltid tar en chans med oss, kommenterade Stone och Parker nyheten då.
 
 
 
Den 25:e säsongen kommer att bestå av totalt sex nya avsnitt, varav tre av dessa gjorts tillgängliga idag hos Paramount+. De resterande tre avsnitten släpps ett i taget veckovis.
 
Kommer du att ge den nya "South Park"-säsongen en chans? Kommentera gärna nedan!
| 24 februari 2022 06:00 |