Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

12 juli 2015 | 19:00

"Deadpool" briljerar på Comic-Con

Ryan Reynolds visade upp första trailern, skämtade vilt om bäbisar, och sa att filmen blir den mest trogna serietidningsadaptionen någonsin.
Legoknekten med munlädret, eller "The Merc with a Mouth" som han kallas när man inte försöker försvenska smeknamnet, är snart redo att synas i sömmarna då en ny trailer är klar, och på helgens Comic-Con-mässa var produktionsbolaget Fox tillsammans med regissören Tim Miller och skådisarna där för att visa upp den, och även prata lite allmänt om filmen.

Miller och huvudrollsinnehavaren Ryan Reynolds var återigen noga med att tacka alla fans av Deadpool som verkligen hjälpt till att få det här projektet att lyfta. Det var ju från början väldigt osäkert om det skulle bli någon film överhuvudtaget, men när en driftig person läckte ett klipp där Reynolds testspelade i rollen, fungerade det enorma stödet från folk runtom i världen som en katalysator för att filmen till sist fick grönt ljus. Det var också en stor anledning till att filmen till sist blev barnförbjuden, vilket känns som ett absolut måste i det här fallet. Deadpool är ju inte direkt känd för att vara ren i käften. Reynolds skämtade:

- Oavsett vilken åldersgräns filmen får så kommer bäbisar älska den.

Han fortsatte med att berätta lite om sin rolltolkning:

- Allt vi älskar med Deadpool-serietidningarna kommer vara med i min gestaltning av karaktären och det här blir den mest trogna serietidningsadaptionen någonsin.

Det är oklart när trailern släpps för allmänheten, men enligt en tidig läckt version rör det sig om en humoristisk, actionfylld och charmig sådan.

Vad som blev extra tydligt under panelen är att skådisarna och alla medarbetare på inspelningen kom väldigt bra överens. Tim Miller sa till exempel att han omöjligt kunde förhindra det konstanta skämtandet och gnabbandet som försiggick sinsemellan alla medverkande. 

T.J Miller, som spelar rollen som Weasel, uttryckte sig i slutändan nog mest slagkraftigt:

- You're gonna fucking love this movie!

I'm sure we will, Mr. Miller. I'm sure we will.
| 12 juli 2015 19:00 |