Film

Skribent

Alexander Kardelo

27 augusti 2020 | 08:35

Succé för DC FanDome - lockade 22 miljoner tittare

22 miljoner fans från hela världen följde DC:s stora onlineevent i helgen. Den 12 september blir det repris.
Superhjältefans bjöds på en fullspäckad helg framför DC FanDome, det dygnslånga eventet med en hel del godis från kommande filmer. Regissören Matt Reeves visade upp första trailern till ”The Batman” och James Gunn presenterade gänget i ”The Suicide Squad”, bara för att nämna två av de bästa panelerna.

I en tid av social distansering då trista Zoom-konferenser ersätter många riktiga events, lyckades Warner Bros att paketera sitt event som en härlig och välproducerad show. Det lönade sig - med 22 miljoner tittare från hela världen får experimentet ändå ses som en stor framgång.
 
 
DC FanDome visades på nio språk i 220 länder, skriver Variety. Men det finns fortfarande mer att upptäcka i denna virtuella Comic-Con.

Den 12 september öppnar portarna på nytt, för att släppa in fans och låta dem utforska mer av DC:s universum. Under 24 timmar kommer "Explore the Multiverse" att bjuda på interaktiva programpunkter, cosplay-uppvisningar och förhandstittar av DC:s serier - och förstås alla stora filmpaneler i repris, för den som missade.
 
 
Vad tyckte ni om DC Fandome? Kommentera nedan.
| 27 augusti 2020 08:35 |