Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

15 augusti 2017 | 20:00

David Tennant och Michael Sheen får huvudroller i "Good Omens"-serien

David Tennant och Michael Sheen ska spela ängeln och demonen i Neil Gaimans kultklassiska fantasyroman "Goda Omen" när Amazon gör tv-serie.
Läste du kanske kult-fantasy-boken "Goda Omen" i din ungdom? Som vi skrev i januari blir "Goda Omen" till tv-serie och nu skriver Variety att det är bestämt att David Tennant och Michael Sheen får huvudrollerna!
 
Tv-serien, med den engelska titeln "Good Omens", ska ta med oss in i det apokalyptiska årtalet 2018 - en värld där mänskligheten förbereder sig inför domedagen. Sheen ska spela Aziraphale, en ganska petig och ordentlig ängel, medan Tennant ska spela demonen Crawley. Ingen av dem gillar vart världen är på väg och de har problem med att hitta Anti-Krist.
 
Michael Sheen och David Tennant.
 
Michael Sheen känns bland annat igen från "Masters of Sex", "Passengers", "Underworld" och "Twilight". David Tennant är mest känd från "Doctor Who", men också som Barty Crouch Jr. i "Harry Potter" och som Kilgrave i "Jessica Jones".
 
Totalt får vi sex avsnitt med en timmes speltid var hos Amazon. Boken "Good Omens" är skriven av Neil Gaiman och Terry Pratchett. Tv-serien förväntas komma 2018.
 
Är du ett fan av boken "Goda Omen"? Hur känner du inför tv-serien? Berätta i kommentarerna!
| 15 augusti 2017 20:00 |