Film

Skribent

Alexander Kardelo

2 maj 2022 | 08:30

Daniel Craigs ersättare i rollen som 007 dröjer

Producenten Barbara Broccoli har inte bråttom med att hitta nye James Bond: "Ett stort beslut".
"No Time to Die" blev Daniel Craigs sista film som James Bond. Efter fem uppdrag i hennes majestäts (aka Barbara Broccolis) hemliga tjänst är han redo att lämna över ansvaret och pickadollen till någon annan. 
 
Men vi ska inte vänta oss att ersättaren skyndas fram. Den framgångsrika agentseriens producent och beskyddare säger till Variety att "det kommer ta lite tid".
 
- Det är ett stort beslut. Det handlar inte bara om en rollsättning. Det gäller att tänka om vart vi är på väg, säger Barbara Broccoli
 
Genom åren har vi hört namn som Idris Elba, Henry Cavill, Richard Madden och Tom Hardy nämnas, när fans och bettingfirmor fåt säga sitt. Enligt senaste ryktet är även australienske Jacob Elordi, känd från "Euphoria" och "The Kissing Booth"-filmerna, en möjlig för rollen. 24-årige Elordi skulle kunna bli den yngste att spela Bond - helt klart en intressant ny riktning för den nu 60-åriga franchisen.
 
Jacob Elordi är den senaste favoriten till rollen.
 
Broccoli har kallat Daniel Craig för "en av planetens främsta skådespelare" så ersättaren har stora skor att fylla. Deras gemensamma Bond-era må vara över men de har hittat ett nytt projekt - Barbara Broccoli producerar Broadway-uppsättningen av "Macbeth" med Daniel Craig i huvudrollen, som just haft premiär.
 
- Han har en otrolig bredd och han göra allt. Han är den bästa skådespelaren någonsin. 
| 2 maj 2022 08:30 |