Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

27 maj 2021 | 23:40

Damon Lindelof gör dramaserie om kampen mellan tro och teknologi

"Watchmen" och "The Leftovers"-skaparens nya serie utforskar en episk kamp av bibliska och teknologiska proportioner hos Peacock.
Variety rapporterar att Damon Lindelof och Tara Hernandez har fått grönt ljus för en första säsong av "Mrs. Davis" hos Peacock. De kommer att skapa och skriva tv-serien tillsammans, men med Hernandez även i rollen som seriens showrunner.
 
I nuläget finns det ingen mer beskrivning av den kommande serien än att den kommer att utforska kampen mellan tro och teknologi, en kamp som sägs nå både bibliska och binära proportioner under den första säsongens tio avsnitt.
 
- Tara Hernandez är en ofattbart duktig talang. Att ha fått prata om "Mrs. Davis" med henne har varit en av få saker som har hållit mig mentalt frisk under pandemin... jag kan knappt vänta på att världen ska få lära känna båda två, kommenterade Lindelof nyheten.
 
Lindelof har tidigare skapat den Emmyvinnande miniserien "Watchmen" och kritikerrosade "The Leftovers" hos HBO, han var även en av skaparna bakom "Lost". Hernandez har tidigare varit manusförfattare och producent för komediserierna "The Big Bang Theory" och "Young Sheldon" hos CBS. Serien kommer att produceras av Warner Bros. Television men visas exklusivt hos streamingtjänsten Peacock.
 

Läs också: Damon Lindelof: ”Superhjältar är vår religion”

 
Vad har du tyckt om Lindelofs tidigare tv-serie? Kommentera gärna nedan!
| 27 maj 2021 23:40 |