Serie

Skribent

Alexander Dunerfors

23 mars 2014 | 19:01

Damon Lindelof: Det kommer mer "Lost"

Det finns mer att berätta om den hemlighetsfulla ön, och kultseriens skapare ser fram emot fortsättningen.

2000-talets största TV-mysterium har ännu inte slutat att förbrylla. I år är det tio år sedan dramaserien om de strandade överlevarna såg dagens ljus, och fyra år sedan det sista avsnittet knöt ihop säcken. Men "Lost" kommer tillbaka - på ett eller annat sätt - tror producenten Damon Lindelof:

- Jag tror att det kommer mer "Lost". Men jag tror inte att det blir tack vare oss. Jag gissar på att ett annat team kommer att göra sin egna kreativa vinkling på det hela, och det känns spännande.

Redan i intervjuer år 2012 lämnade Lindelof dörren öppen för de som vill ta sig an en reboot eller annan slags ny tolkning av "Lost. Men han och J.J. Abrams känner sig iallafall klara med ön.

- Vi har berättat vår historia. Vi har lagt ner mycket energi på slutet, så vi orkar inte starta om den igen... Serien har haft ett framgångsrikt liv (...) Ja, jag tror att det kommer mer, men det blir utan oss, säger Lindelof till E! Online.

Producenterna och skådespelarna har nyligen också gett fansen "Lost"-svaren vi alla väntat på - kolla in det om du också lämnades med frågetecken efter den sista säsongen.

Hur tror du att "Lost" kan återuppstå? Kommentera nedan.

| 23 mars 2014 19:01 |