Skribent

Patrik Jonsson

13 juli 2011 | 17:30

"Dallas" fortsätter sommaren 2012

I veckans TV-rapporter berättar vi att David Hasselhoff dyker upp i "Sons of Anarchy" och att "Falling Skies" får ytterligare en säsong nästa sommar.

Någon där ute som har saknat gamle David Hasselhoff? Okej, då ska ni kolla in den fjärde säsongen av "Sons of Anarchy" som sänds på FX i höst. Hasselhoff har nämligen fått rollen som Dondo i serien och Dondo är en f.d. porrfilmsskådespelare som numer livnär sig på att producera lågbudgetporr med unga flickor. Jag har absolut inte saknat honom, men den här rollen verkar onekligen passa honom. Sedan tidigare så är det även klart att Danny Trejo kommer att ha en roll i höstens säsong.

Mer rollbesättningsnyheter blir det då Juliette Lewis är klar för rollen som Mitch´s sekreterare Tammy i NBC:s kommande adaption på boken och filmen "The Firm". Även Callum Keith Rennie från bl.a "The Killing " har fått en roll och den som Mitch´s äldre bror Ray. Tidigare så är det ju känt att Josh Lucas ska att spela Mitch och serien kommer att ha premiär våren 2012.

TNT har slagit på den stora trumman, ja vad det gäller Sci-Fi-serien "Falling Skies". Så ni som hade hoppats på en upplösning eller avslutning denna sommar kan glömma det. Serien kommer nämligen tillbaka med yttligare en säsong nästa sommar, 10 nya avsnitt är beställda. Efter de senaste två avsnitten så kan jag bara säga; Meh! Men alla ni som diggar serien är det väl bara att gratulera.

Goda nyheter även för er som gillade "Breakout Kings", A&E har nu officiellt gått ut med att det blir en andra säsong med start tidigt 2012. Jag personligen var väl inte så förtjust i serien, men kanske de kan göra den mer intressant i en andra säsong? Nåväl, det återstår så klart att se.

(Office)iellt är det också att James Spader kommer att få en fast roll i "The Office"! Spader kommer att återkomma som den manipulerande, sociopatiske och sliskige försäljaren Robert California i höstens åttonde säsong av serien. Det snackas även om att han t.o.m. kan komma att bli den nye bossen. Mina böner har blivit hörda!

Lite mer information kring Charlie Sheens nya projekt har också läckt ut. Uppenbarligen så ska serien bygga lite på filmen "Anger Management" från 2003 där vi såg en förbannad Jack Nicholson träta med bl.a Adam Sandler. Nicholsons karaktär byts helt enkelt ut mot Sheen himself. Det här låter faktiskt riktigt underhållande, jag kan tänka mig hur mycket elakheter Sheen går runt och bär på. De är ju även inriktade på att en kabelkanal ska sända serien så de lär knappast spara på krutet. Sheen kommer nog inte att ha några problem att lämna "2 ½ Men" bakom sig efter detta.

Men först och främst så ska faktiskt Charlie Sheen roastas, ja och detta samma kväll som höstens säsong av "2 ½ Men" har premiär. Vem tror ni att kommer att få de högsta tittarsiffrorna; Ashton Kutcher i "2 ½ Men" eller en (episk) Charlie Sheen roast? Nej ni behöver inte svara, det svaret ter sig ganska så givet!

Mer terapi och komedi blir det då USA Network har beställt en full säsong av den nya serien "Common Law" som ska kretsa kring två poliser, partners så klart, som tvingas att gå i parterapi för att lösa sina problem. I huvudrollerna som de två poliserna så kommer vi att få se Michael Ealy ("Sleeper Cell") och Warren Kole ("The Chicago Code"). Produktionen av serien startar redan denna vecka så förmodligen så kommer den att dyka upp redan i höst, om inte, så definitivt i vår.

Ja och för att avsluta det hela så får vi ta och bege oss till Dallas, för nu är det nämligen klart; TNT kommer att börja sända fortsättningen på den största såpoperan genom tiderna, "Dallas", nästa sommar, dvs sommaren 2012. Hittills så är det klart att tre gamla veteraner kommer att återkomma; Larry Hagman ("J.R."), Patrick Duffy ("Bobby") och Linda Gray ("Sue Ellen"). TNT har t.o.m. släppt en teaser.

Ja, vad ska man säga? i dessa tider verkar allt vara möjligt. Nåväl, detta var allt för denna gång, men vi hörs igen redan nästa vecka och då kommer jag att rapportera lite närmare kring nyinspelningen av "Falcon Crest"! Nej jag bara skojade...men det skulle dock inte förvåna mig.

| 13 juli 2011 17:30 |