Film

Skribent

MovieZine

9 april 2021 | 07:30

Dags för Watch party med ”Zack Snyder’s Justice League” - häng med!

MovieZine och Warner Bros. bjuder in alla fans till Watch Party med årets superhjälte-event fredagen 9 april.
I tider då man inte kan gå på bio tillsammans har fenomenet ”watch party” spridit sig bland världens filmälskare. Förra året hade vi nöjet att bjuda in MovieZines läsare till flera populära watch partyn, och nu är det dags igen!

Vilken film?

”Zack Snyder’s Justice League” är regissören Zack Snyders slutgiltiga version av superhjältefilmen, så som den var tänkt att upplevas. Den fyra timmar långa filmen ger alla hjältar mer utrymme och en fördjupning. Dessutom består filmen till största delen av nya scener som inte var med i bioversionen.

Med detta watch party vill Warner Bros. ge fans en möjlighet att tillsammans diskutera och kommentera det kulturella fenomen som är ”Zack Snyder’s Justice League” - en film som inte hade kunnat bli till om inte för fansens hängivenhet och passion.
 
I "Zack Snyder’s Justice League" slår Bruce Wayne sig ihop med Diana Prince för att rekrytera en grupp metamänniskor som kan skydda jorden från ett katastrofalt hot och se till att Superman inte offrade sig i onödan.

När, var & hur funkar det?

Ett watch party innebär att man tittar tillsammans, vid samma tidpunkt, fast på varsitt håll.

På fredag kl. 19 startar alla filmen - de som vill kan chatta live med andra via Discord.

”Zack Snyder’s Justice League” finns nu att köpa digitalt på samtliga digitala plattformar som erbjuder köpfilm: Viaplay, SF Anytime, Blockbuster, Rakuten, Google Play och Microsoft. Vill du se filmen i  bästa 4K HDR-kvalitet och få tillgång till extramaterial så skall du gå till Apple TV och köpa den där.
  
Chatta live under filmens gång

På MovieZines Discord-kanal är du välkommen att chatta och kommentera live med andra, medan du tittar. (Låt bli pausknappen så är du alltid i fas med oss andra!)

Det är naturligtvis inget tvång, och vill du hellre diskutera filmen efteråt så är det möjligt i kommentarerna nedan eller på vår Facebook-sida. 

Gå med i FB-eventet här och bjud gärna in vänner!
| 9 april 2021 07:30 |