SISTA CHANSEN!

Skribent

MovieZine

26 oktober 2021 | 11:50

Dagens deal: HBO Max ger nya kunder 50% rabatt - livet ut

Attraktivt lanseringserbjudande för nya kunder i Sverige.
MovieZine tipsar om heta erbjudanden och rabatter hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
Idag släpps nya streamingtjänsten HBO Max i Sverige, med ett attraktivt erbjudande för att locka in nya prenumeranter.

Den som blir kund innan 30 november får nämligen 50 procents rabatt - livet ut. Ja, iallafall så länge som du förblir prenumerant och inte säger upp ditt abonnemang. Rabatten följer den aktuella månadskostnaden: just nu betalar man alltså 44,50 kr per månad istället för ordinarie pris 89 kronor.
 
Men om man redan är kund sen tidigare? En del läsare och gamla HBO Nordic-abonnenter har stött på det problemet, och andra har tipsat om en kreativ lösning. Du kan alltid säga upp ditt nuvarande abonnemang och skapa nytt konto med ny mailadress. Klart!
 

Skaffa HBO Max och betala 44.50 kr i månaden

 
Streamingkriget är i full gång och bara det senaste året har svenska kunder fått upp ögonen för nya tjänster som Disney+ och Paramount+, som konkurrerar med etablerade jättar som Netflix och Viaplay. Ett exklusivt utbud av originalproduktioner är ett starkt vapen i kampen om tittarna, men HBO Max har förstått att även priset spelar en viktig roll när konsumenten har allt fler streamingtjänster att välja mellan.

Erbjudandet om 50% livet ut gäller om du registrerar dig innan 30 november. Läs mer på hbomax.com...
 
Förutom alla välkända HBO-serier, från "The Sopranos" och "Game of Thrones" till "Mare of Easttown", finns över 600 filmer i utbudet på HBO Max. Bland annat kan du nu streama storfilmer som "Godzilla vs Kong", "Mortal Kombat", "Malignant", "Reminiscence", "Space Jam: A New Legacy" och "The Suicide Squad".
| 26 oktober 2021 11:50 |