Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

2 maj 2022 | 17:45

Dagens deal: Fynda TV-serier till sommaren hos CDON

Har du börjat planera hur du ska njuta av sommaren, och är kluven inför vad som ska konsumeras på TV? Vi på MovieZine tipsar om serierna som är bäst att se i värmen.
MovieZine tipsar om rabatter och prisvärda erbjudanden hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
Sommaren är på ingång och då kan det vara dags att ta sig ann serier man missat genom åren. Till och med den 9 maj håller CDON i sin stora Green Friday-rea, och då kan du fynda bland annat serieboxar som du inte har hunnit bocka av ännu. 
 
Det klassiska kostymdramat från ITV, “Downton Abbey”, får i sommar ytterligare en uppföljare. Filmen “Downton Abbey: A New Era” kommer den 8 juli, men är du otålig och akut måste injiceras av brittiska intriger, blandat med tedrickande och ståtliga middagar, kan du passa på att se originalserien innan filmen har premiär. I hela 52 avsnitt får vi följa familjen Crawley och deras tjänare i “Downton Abbey”. 
 
Andra säsongen av SVT:s skånska polisdrama “Tunna blå linjen”, kommer att sändas i september. I serien får vi följa polisernas arbete i Malmö, samtidigt som deras privatliv blandas in i den blåvita verksamheten. “Tunna blå linjen” är antagligen det ståtligaste från Skåne sen byggandet av Turning Torso, så passa på att se den första säsongen av serien innan lagret tunnas ut. “Tunna blå linjen” säsong 2 har premiär den 18 september. 
 
I augusti kommer en prequel till HBO:s omtalade fantasyserie “Game of Thrones”. “House of the Dragon”, med huset Targaryen i spetsen, utspelas 200 år innan “Game of Thrones”, och handlar om när den drakbesatta familjen Targaryen styrde den stundtals brutala och perversa världen Westeros. Vill du värma upp inför “House of the Dragon”, är 4k-samlingen av “Game of Thrones” åtta säsonger ett ypperligt tillfälle att få den kompletta “Game of Thrones”-upplevelsen. 
 
 
Lockas du inte av dessa serier har CDON ett stort utbud i sin Green Friday-kampanj, med allt från diverse “Star Trek”-serier till Astrid Lindgrens samlade verk.
 
| 2 maj 2022 17:45 |