Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

5 november 2015 | 16:00

Då kommer "The Crow" tillbaka

Reboot äntligen på gång.
År 1994 kom filmen "The Crow" baserad på James O'Barrs serietidning från 1989. Brandon Lee spelade då huvudrollen som Eric Draven, en mördad man som får en chans till hämnd genom en hjälp från en mystisk kråka. 

En reboot har varit under utveckling en längre tid med ett antal skådespelare aktuella för rollen, som Luke Evans, James McAvoy och Bradley Cooper, men alla nämnda har av olika anledningar dragit sig ur när projektet dragit ut på tiden. Senaste skådisen att hoppa av var Jack Huston.

The Wrap meddelar nu att regissören Corin Hardy skrivit på för att göra filmen, och att inspelningen har schemalagts för att börja i mars nästa år. Vem som ska spela rollen huvudrollen är oklart, och den enda kvarvarande skådespelaren i projektet är just nu Jessica Brown Findlay, som ska spela Eric Dravens fästmö Shelly Webster.

Manuset till den här versionen av "The Crow" är skrivet av Alex Tse och Jesse Wigutow, och James O'Barr har tidigare sagt att det är mycket mera troget hans serieförlaga än filmen från 1994.

Vi rapporterar så fort vi får nys om vem som kommer ta över huvudrollen.
| 5 november 2015 16:00 |